Bloomberg: Τι σημαίνει το πανό που κρατούσε ένας οπαδός του Τσίπρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Bloomberg: Τι σημαίνει το πανό που κρατούσε ένας οπαδός του Τσίπρα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Με αποφασιστικό τρόπο, η Ελλάδα ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που ανυπομονεί να δώσει τέλος στο υφιστάμενο μνημόνιο και να επαναδιαπραγματευτεί με τους πιστωτές μια συμφωνία που θα είναι πιο ευνοϊκή για την ελληνική οικονομία.

Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, θα μάθουμε πολύ περισσότερα για τις επιπτώσεις της ψηφοφορίας και για το τι είναι να ικανός να καταφέρει ο νέος ηγέτης, Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, στη χθεσινοβραδινή ομιλία του Α. Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας, το πανό ενός υποστηρικτή τα έλεγε όλα.
Το μήνυμα απευθύνεται στη λεγόμενη «τρόικα» των πιστωτών, μια ομάδα που απαρτίζεται από εκπροσώπους της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Η τρόικα έρχεται στην Ελλάδα για να διασφαλίσει πως η χώρα τηρεί τις δεσμεύσεις που απορρέουν από το πρόγραμμα στήριξης. Στο νικητήριο λόγο του, ο Τσίπρας κήρυξε το τέλος της εποχής της τρόικας και είναι σαφές ότι οι υποστηρικτές του ελπίζουν η δήλωση να αποδειχθεί αληθής».

Γράφει ο Joe Weisenthal, managing editor του Bloomberg Digital.

Το πανό είναι από την συγκέντρωση οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια, τη νύχτα της νίκης του κόμματος στις εκλογές 2015:

Bloomberg: Τι σημαίνει το πανό που κρατούσε ένας οπαδός του Τσίπρα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bloomberg πανό Αλέξης Τσίπρας τρόικα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ