Φινάλε 20ης αγωνιστικής στην Super League με δύο ματς και... ΑΕΚ - iefimerida.gr

Φινάλε 20ης αγωνιστικής στην Super League με δύο ματς και... ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αγώνες σε Αγρίνιο και Χανιά η 20η αγωνιστική της Super League.

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο (Novasports1), ενώ στις 19:30 ο Πλατανιάς τον Εργοτέλη (Novasports1). Με θέα την πρώτη πεντάδα Παναιτωλικός και Ατρόμητος ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι με νίκη αποκτούν σημαντικό προβάδισμα για την 5η θέση. Από την άλλη οι Περιστεριώτες με το τρίποντο μπαίνουν γερά στο κόλπο της πεντάδας. Ο Παναιτωλικός θα είναι πλήρης, ενώ και ο Ατρόμητος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Μαρσελίνιο να βρίσκεται στην αποστολή αλλά να μην ξεκινά στο βασικό σχήμα. Ντέρμπι για την μάχη της παραμονής δίνουν στα Χανιά, Πλατανιάς και Εργοτέλης, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν άλλα περιθώρια και να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Τέλος, η ΑΕΚ στις 18:00 (OTESPORT4) για την Football League υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναιγιάλειο, με στόχο να κερδίσει και να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς στην επιστροφή της στην Super League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος Παναιτωλικός Super League αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ