Οι πρωταθλητές των σταυρών -Δύο γυναίκες στην κορυφή - iefimerida.gr

Οι πρωταθλητές των σταυρών -Δύο γυναίκες στην κορυφή

BOYLI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η καταμέτρηση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα για τα ονόματα που μπαίνουν στη νέα Βουλή αλλά και για τους πολιτικούς που συγκέντρωσαν εντυπωσιακό αριθμό σταυρών.

Απόλυτη νικήτρια στο σύνολο των κομμάτων ήταν η Ολγα Κεφαλογιάννη της Νέας Δημοκρατίας που συγκέντρωσε τουλάχιστον 37.262 ακολουθούμενη από την Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ με 33.429 σταυρούς.

Ο Βασίλης Κικίλιας συγκέντρωσε 33.445 σταυρούς ενώ εξαιρετικές επιδόσεις έκανε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που μπορεί να μην κατόρθωσε να εκλεγεί δήμαρχος της Αθήνας όμως χθες πήρε τουλάχιστον 29.560 σταυρούς.

Πρωταθλητής σταυρών στον Πειραιά ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που συγκέντρωσε 30.478 σταυρούς στη Β Περιφέρεια, ενώ στην Α' περιφέρεια ο Θεόδωρος Δρίτσας συγκέντρωσε 17.428 σταυρούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το δυσθεώρητο 86.153 του Κωνσταντίνου Καραμανλή ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Γκουλέκας της Νέας Δημοκρατίας – που υποδέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα των πρώην πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη εν μέσω χειροκροτημάτων και επιφωνημάτων του συγκεντρωμένου πλήθους.

Στην Κρήτη ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης συγκέντρωσε 26.892 σταυρούς στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ