Θεοδωρικάκος και Ολγα Τρέμη εναντίον ΠΑΣΟΚ: Ζητήστε συγγνώμη για όσα είπατε για την GPO - iefimerida.gr

Θεοδωρικάκος και Ολγα Τρέμη εναντίον ΠΑΣΟΚ: Ζητήστε συγγνώμη για όσα είπατε για την GPO

theodorikakos-tremi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση για τις αιχμές που άφησε κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησαν Ολγα Τρέμη και Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ζητήστε μια συγνώμη για την GPO να τελειώνουμε» είπαν Τρέμη-Θεοδωρικάκος στον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο που βρισκόταν στο στούντιο με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει και τη δημοσιογράφο του Mega να του δείχνει την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας για το Mega που έδειχνε το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου στο 4,4%.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε πει πως «υπάρχει θέμα διαφάνειας, υπάρχει θέμα με τις δημοσκοπήσεις, εξόχως σοβαρό» σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, προειδοποιώντας: «Θα τα δούμε όλα αυτά, από Δευτέρα».
Ο κ. Βενιζέλος υπενθύμισε ότι και στις ευρωεκλογές, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζονταν στις δημοσκοπήσεις στο ήμισυ του ποσοστού από όσο πήρε πραγματικά στην κάλπη. Οταν ρωτήθηκε αν καταγγέλλει ότι «μαγειρεύονται» οι δημοσκοπήσεις είπε ειρωνικά:«Μπορεί να οφείλεται σε επιστημονική αδυναμία λέω, είμαι πολύ αφελής». Τόνισε ότι το θέμα είναι «εξόχως σοβαρό και ελπίζω να το καταγράψουν όλοι» σημειώνοντας ότι «οι θέσεις μας δεν ανιχνεύονται από αυτό το εργαλείο» των δημοσκοπήσεων.

Με αφορμή τα λεγόμενα του κ.Βενιζέλου ο Τάκης Θεοδωρικάκος επανέφερε το θέμα και μαζί με την Ολγα Τρέμη ζήτησαν από τον κ.Κωνσταντινόπουλο να εξηγήσει γιατί τα είπε όλα αυτά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να ζητήσει συγνώμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ