Ιγκλέσιας-Ποδέμος για νίκη ΣΥΡΙΖΑ: Η ελπίδα έφτασε - iefimerida.gr

Ιγκλέσιας-Ποδέμος για νίκη ΣΥΡΙΖΑ: Η ελπίδα έφτασε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / PHASMA / Φ. ΒΡΟΤΣΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηγέτης του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ισπανία, όπως το έχουν χαρακτηρίσει οι αναλυτές, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας του Ποδέμος, χαιρέτισε τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της Κυριακής και εξέφρασε την ελπίδα να επαναληφθεί η ίδια επιτυχία για την Αριστερά και στην Ισπανία σε λίγο καιρό.

«Η ελπίδα έφτασε, ο φόβος έφυγε», είπε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και πρόσθεσε, μπροστά σε 8.000 συγκεντρωμένους οπαδούς του κόμματός του στη Βαλένθια: «ΣΥΡΙΖΑ, Ποδέμος: θα νικήσουμε».

«Στην Ελλάδα, αυτό το βράδυ ακούμε ήδη: Τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ», θέλοντας να δείξει πως έχει ξεκινήσει «η αντίστροφη μέτρηση» προς την αλλαγή. «Θέλουμε να το ακούσουμε και στην Ισπανία σύντομα», πρόσθεσε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη ανέβηκε στην εξέδρα της προεκλογικής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάμπλο Ιγκλέσιας ΣΥΡΙΖΑ εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ