Μηλιός: Είναι πλέον νεκρό το πρόγραμμα στο οποίο είχε συμφωνήσει ο Χαρδούβελης στο Eurogroup - iefimerida.gr

Μηλιός: Είναι πλέον νεκρό το πρόγραμμα στο οποίο είχε συμφωνήσει ο Χαρδούβελης στο Eurogroup

(EUROKINISSI/ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ιστορική νίκη του ελληνικού λαού και ιστορική στιγμή για όλη την Ευρώπη έκανε λόγο ο Γιάννης Μηλιός, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει ο Γκίκας Χαρδούβελης αύριο, Δευτέρα, στο Eurogroup, ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι λογικά θα κλείσει τις εκκρεμείς υποθέσεις, τεχνικού χαρακτήρα. «Διότι αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό», πρόσθεσε, μιλώντας στο ΑΠΕ.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της εθνικής σωτηρίας, είναι η κυβέρνηση που θα προωθήσει, θα υπερασπίσει και θα κατοχυρώσει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά συγχρόνως είναι όχι απλώς ένα μήνυμα, είναι η αρχή της μεγάλης αλλαγής για όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με τον αποπληθωρισμό, με την ύφεση, με την αυξανόμενη ανεργία, με την υπερχρέωση. Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, η χώρα μας, ο λαός μας είναι στη πρωτοπορία μιας πολύ μεγάλης αλλαγής. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και ευτυχισμένοι» πρόσθεσε ο κ. Μηλιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Γιάννης Μηλιός Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ