Βούλιαξε η Ξάνθη από την κακοκαιρία -Πλημμύρισαν σπίτια, έσπασαν στη μέση δρόμο για να φύγουν τα νερά [βίντεο] - iefimerida.gr

Βούλιαξε η Ξάνθη από την κακοκαιρία -Πλημμύρισαν σπίτια, έσπασαν στη μέση δρόμο για να φύγουν τα νερά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπίτια πλημμύρισαν και καλλιέργειες καταστράφηκαν από τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε την Ξάνθη την Κυριακή, ενώ προβλήματα προέκυψαν και στην κυκλοφορία, καθώς οι αρχές αναγκάστηκαν να σπάσουν στη μέση ένα δρόμο, προκειμένου να φύγουν τα νερά.

Συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας έσπασαν τον επαρχιακό δρόμο N. Κεσσάνης – Αβδήρων, σε μια προσπάθεια να απομακρύνουν τα συσσωρευμένα νερά που άφησε πίσω της η νεροποντή και να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα, όπως αναφέρει το ThrakiToday.

Την ίδια στιγμή, δυο μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή της Ποταμιάς σκεπάστηκαν από το νερό, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν ζώα. Εκατοντάδες στρέμματα γης μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ πλημμύρισαν αυλές και υπόγεια δεκάδων σπιτιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θράκη νεροποντή καταστροφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ