Ετοιμη να γίνει μητέρα η Δούκισσα Νομικού - iefimerida.gr

Ετοιμη να γίνει μητέρα η Δούκισσα Νομικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα ήθελα κι εγώ να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία, όπως η μητέρα μου. Αυτά όμως τα κανονίζουν η καρδιά και ο Θεός. Θέλω οικογένεια με πολλά παιδιά», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξή της στη Real Life.

Και συνέχισε: «Ναι, θέλω να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήθελα, αλλά το πότε είναι απόφασης ζωής. Η μητέρα μου ήταν μόλις 19 ετών όταν με έφερε στη ζωή και απολαμβάνω το γεγονός ότι έχω μία νέα μαμά, με την οποία κάναμε και κάνουμε πράγματα μαζί και επικοινωνούμε καλύτερα».

Ετοιμη να γίνει μητέρα η Δούκισσα Νομικού | iefimerida.gr 0

Πέρα από το θέμα της μητρότητας, η σέξι Δούκισσα μίλησε και για την προσωπική της ζωή: «Δεν κρύβομαι, αλλά δεν θέλω και να ανακοινώνουν οι άλλοι για εμένα την προσωπική μου ζωή. Να κλάψω για κάποιο δημοσίευμα; Οχι. Θα έπρεπε να άλλαζα επάγγελμα. Η αντοχή είναι απαραίτητη προϋπόθεση στη δουλειά μας, σε λογικό πλαίσιο πάντα. Τα ΜΜΕ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας. Εγώ το αντιμετωπίζω σαν ένα παιχνίδι και μέχρι στιγμής είναι διασκεδαστικό. Βέβαια, έχουν γραφτεί ανακρίβειες και ψέματα, αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι».

Ετοιμη να γίνει μητέρα η Δούκισσα Νομικού | iefimerida.gr 1

Οσο για το τι κράτησε από το 2014; «Κράτησα τα καλά. Τις επαγγελματικές προκλήσεις και τις πολύτιμες συνεργασίες, τις νέες εμπειρίες, τις όμορφες στιγμές, τα πολλά χαμόγελα. Βέβαια, υπήρξαν δοκιμασίες δύσκολες αλλά και απαιτητικές στιγμές που όλες μαζί συνέβαλαν, μπορώ να πω, σε μία χρονιά ουσίας και ξεκαθαρίσματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ