H iefimerida τώρα στα γραφεία ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Παπανδρέου - iefimerida.gr

H iefimerida τώρα στα γραφεία ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σταθήκαμε όρθιοι» σχολιάζουν τις πρώτες φήμες από τα exit polls στη Χαριλάου Τρικούπη. Προσθέτουν δε ότι αν δεν διασπούσε το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, «θα ήμασταν τρίτο κόμμα».


Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν από νωρίς το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από Θεσσαλονίκη, όπου άσκησε το εκλογικό του διακαίωμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε μια πρώτη εκτίμηση με τους στενούς του συνεργάτες από το κλίμα που διαμορφώνεται και αποχώρησε για να επιστρέψει μετά τα exit polls.
Στη Χ. Τρικούπη έσπευσαν επίσης πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως οι Ανδρέας Λοβέρδος, Φώφη Γεννηματά, Κώστας Σκανδαλίδης, Πύρρος Δήμας, Πάρις Κουκουλόπουλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Δημήτρης Καρύδης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιάννης Δατσέρης, Τόνια Αντωνίου.

Στο Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου αντιμετωπίζουν με αγωνία τις φήμες που έχουν εξαπλωθεί για θρίλερ σε σχέση με την είσοδο ή όχι στη Βουλή. «Πάμε καλά, συνεχίζουμε τον αγώνα» είναι το sms που στέλνουν σε φίλους και υποστηρικτές του κόμματος, επιχειρώντας να κινητοποιήσουν ψηφοφόρουςτης τελευταίας στιγμής ή να πείσουν να πάνε στην κάλπη όσοι είχαν προτιμήσει την αποχή.
Στα γραφεία του Κινήματος, στην Πανεπιστημίου και Εμμ. Μπενάκη είναι ο Γιώργος Παπανδρέου σε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες Γιώργο Ελενόπουλο, Γιώργο Πετρουλάκη, Φίλιππο Σαχινίδη,Φίλιππο Πετσάλνικο, Ρεγγίνα Βάρτζελη κ.α.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραφεία ΠΑΣΟΚ κίνημα εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ