Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σέξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σέξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τον θρίαμβό του επί του Ιταλού Αντρέα Σέπι για το Αυστραλιανό Οπεν με 3-2 σετ, που τον έστειλε στους «8» της διοργάνωσης (όπου θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ), ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος αποφάσισε να μιλήσει στους θαυμαστές του μέσω Twitter. «Εχω πέντε λεπτά για... σκότωμα. Θα απαντήσω σε όσους προλάβω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά, η πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις Βικτόρια Αζαρένκα, που επίσης συνεχίζει στο Αυστραλιανό Οπεν, μπήκε στο... παιχνίδι. «Πώς μπορώ να μάθω να σερβίρω τόσο δυνατά όπως εσύ, Νικ;», ρώτησε η σέξι τενίστρια.

Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σέξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει: «Με ιδιαίτερα μαθήματα φυσικά!!», είπε ο Κύργιος. Αλλά η συνομιλία δεν τελείωσε εκεί. Χωρίς να... μασήσει, η Λευκορωσίδα τενίστρια απάντησε σχεδόν αμέσως: «ΟΚ, θα κλείσω ένα»! Και όπως όλα δείχνουν, η συζήτηση ανάμεσα στους δύο σταρ του τένις θα συνεχιστεί... κατ' ιδίαν.

Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σέξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σέξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σέξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σέξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Αλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Νικ και η Βικτόρια είχαν ένα φλερτ και πάλι μέσω Twitter. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια του US Open, ο Κύργιος είχε χαρακτηρίσει «χαριτωμένη» την Αζαρένκα. Η Λευκορωσίδα τού απάντησε άμεσα: «Αυτός ο Αυστραλός είναι απλά σέξι». Αρπάζοντας την ευκαιρία, ο Κύργιος έγραψε με τη σειρά του: «Αυτή η Λευκορωσίδα είναι επίσης σέξι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ