Η στριπτιζέζ τσέπης και ο ψηλόσωμος λοχίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η στριπτιζέζ τσέπης και ο ψηλόσωμος λοχίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατ Χόφμαν ήταν συνεχώς στόχος πειραγμάτων από τους συμμαθητές της στο σχολείο, λόγω του ότι έπασχε από νανισμό.

Η μικρόσωμη Κατ δεν το έβαλε κάτω όμως και αποφάσισε να ζήσει την ζωή της, όπως ήθελε αυτή. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο στα 16 της και να παρακολουθήσει μαθήματα κατ'οίκον καθώς ο σχολικός εκφοβισμός είχε φτάσει σε δυσβάσταχτα όρια. Η Κατ αποφάσισε να ασχοληθεί με το στριπτίζ στα 18 της και τώρα έχει γίνει μια από τις πιο διάσημες σταρ του χώρου, κερδίζοντας πάνω από 1500 δολάρια την εβδομάδα. Οπως δηλώνει και η ίδια : «Πολλοί από εμάς οι άνθρωποι με αναπηρίες δεν αισθάνονται ερωτικοί , λόγω των μειονεκτημάτων μας αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Όλοι είναι ερωτικοί με το δικό τους τρόπο και η προσωπικότητα είναι αυτή που έχει σημασία. Πρέπει να έχεις καρδιά και να τολμάς».

Η στριπτιζέζ τσέπης και ο ψηλόσωμος λοχίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η Κατ, χάρη στο θάρρος της, γνώρισε και τον έρωτα στο πρόσωπο ενός λοχία του αμερικανικού στρατού, του Αικ Μπάσερ. O Αικ ένοιωσε έλξη για την Κατ, όταν είδε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και ζήτησε από ένα φίλο του να την του γνωρίσει. Μόλις συναντήθηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα ο ένας τον άλλο και αποφάσισαν να παντρευτούν.

Η στριπτιζέζ τσέπης και ο ψηλόσωμος λοχίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Αικ δηλώνει: «Η διαφορά ύψους δεν δημιουργεί κάποια προβλήματα, αλλά τίποτα δεν είναι πολύ μεγάλο που δεν μπορεί να χειριστώ, απλώς περπατά πιο αργά. Εχω ένα μεγάλο τατουάζ που εκτείνεται από το λαιμό μου μέχρι τους αστραγάλους μου, έτσι έχω συνηθίσει να με κοιτάνε περίεργα . Ο κόσμος είναι γεμάτος με διαφορετικά είδη ανθρώπων και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν θα μας δεχτεί για αυτό που είμαστε». Το ζευγάρι συμφωνεί ότι πρέπει να αγνοούμε αυτούς τους ανθρώπους και να ζούμε σύμφωνα με τα θέλω μας.

Η στριπτιζέζ τσέπης και ο ψηλόσωμος λοχίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στριπριζέζ νανισμός έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ