Ο Κλίντον δεν θέλει να τελειώσει το ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του - iefimerida.gr

Ο Κλίντον δεν θέλει να τελειώσει το ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας New York Times ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έθεσε βέτο για την ολοκλήρωση ενός ντοκιμαντέρ, με θέμα την ζωή του.

Ο γνωστός αμερικανός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε έχει αρχίσει εδώ και καιρό τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ, με θέμα την ζωή του Μπιλ Κλίντον. Μάλιστα, έχει μεταβεί μαζί με τον πρώην πρόεδρο στην Αφρική για να κινηματογραφήσει στιγμές από το φιλανθρωπικό του έργο. Σύμφωνα με τους αρθρογράφους, η ρήξη έγινε όταν ο Κλίντον ζήτησε να έχει τον πλήρη έλεγχο των ερωτήσεων για τις συνεντεύξεις, στις οποίες θα υποβάλλονταν οι πρώην συνεργάτες του. Οι συνεργάτες του πρώην προέδρου ζήτησαν από τον σκηνοθέτη μια λίστα με τις ερωτήσεις που σκόπευε να θέσει ο διάσημος σκηνοθέτης καθώς και τον τελικό έλεγχο της μορφής της ταινίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης αρνήθηκε κατηγορηματικά να παραχωρήσει τον έλεγχο της ταινίας.

Οι αρθρογράφοι υποστηρίζουν ότι ο Κλίντον προχώρησε σε αυτήν την κίνηση γατί φοβόταν την λανθασμένη εικόνα που μπορούσε να δοθεί για το άτομο του από το ντοκιμαντέρ, μέσω μιας ενοχλητικής ερώτησης ή μιας παράλειψης από την πλευρά του σκηνοθέτη. Μια αρνητική εικόνα της πολιτικής κληρονομιάς του πρώην προέδρου, θα είχε μεγάλες συνέπειες στην προεκλογική εκστρατεία της συζύγου του Χίλαρι για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.

Ολα είχαν ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς,το 2012, όταν ο Σκορτσέζε δήλωνε ότι η ταινία θα συνέβαλε στην καλύτερη κατανόηση της υπερβατικής φιγούρας του Κλίντον. Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος δήλωνε ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι το πορτραίτο θα σκιαγραφούνταν από ένα θρυλικό σκηνοθέτη. Ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας που συγκέντρωσε πάνω του το πρότζεκτ και οι αντικρουόμενες απόψεις έβαλαν τίτλους τέλους σε αυτήν την συνεργασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιλ Κλίντον Σκορτσεζε ντοκιμαντέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ