Τα ζώδια της Κυριακής 25 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 25 Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Οι Κριοί των πρώτων ημερών είστε σε μια πολύ καλή περίοδο, με τις εντάσεις που υπάρχουν να μετριάζονται αυτόν τον καιρό, ενώ τώρα μπορείτε να δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται. Το παρασκήνιο κινείται πυρετωδώς, ειδικά το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει γενικότερα απρόβλεπτες καταστάσεις. Ίσως τώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας αλλά και τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του οικογενειακού ή ακόμη και του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Ταύρος
Η επαγγελματική και η κοινωνική σας ζωή είναι γεμάτη γεγονότα, τα οποία όμως θα πρέπει γενικότερα να τα προσέχετε. Ένα οικογενειακό θέμα, που ίσως έχει και νομικές διαδικαστικές προεκτάσεις, έρχεται τώρα στο προσκήνιο, ζητώντας σας να επιλυθεί. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές ευνοείται για εσάς τους Ταύρους πού έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Προσέχετε όμως μήπως προκαλέσετε με τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις θα υπάρξουν είτε σε οικονομικό επίπεδο είτε σε επίπεδο σχέσεων. Οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας. Το Σάββατο μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ την Κυριακή ίσως πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Μαΐου σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να επιλύσετε κάποια θέματα, τα οποία σας φαίνονται ιδανικά! Η πορεία του ανάδρομου Ερμή, κυβερνήτη σας, μπορεί να φέρνει οικογενειακά θέματα, τα οποία απαιτούν άμεσα επίλυση. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, βοηθώντας σας να δείτε τους φίλους σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αφού υπάρχει ένταση στις κινήσεις και τις δραστηριότητες σας. Μην τα βάζετε με πρόσωπα κύρους, ιδιαίτερα το Σάββατο. Η Κυριακή είναι μια ευχάριστη μέρα, με τις συναντήσεις με τους φίλους σας να μην λείπουν, ενώ, γενικά, το ηθικό σας είναι αρκετά ανεβασμένο. Ωστόσο, θα πρέπει, γενικότερα, να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους υπάρχει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά σας, παρά το γεγονός ότι κάποια πράγματα καθυστερούν και δεν προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο. Τώρα σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις. Ιδιαίτερα το Σάββατο είναι μια μέρα πολύ ευνοϊκή για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, ενώ η Κυριακή μπορεί να κρύβει αρκετές εντάσεις. Αποφύγετε τώρα τις συζητήσεις που καίνε! Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για την συναισθηματική σας ζωή και την πρόοδο των σχέσεών σας γενικότερα.

Λέων
Για σας τους Λέοντες, ειδικά του Ιουλίου, το εξάγωνο του κυβερνήτη σας, του Ήλιου, με τον Κρόνο είναι ιδανικό, ώστε να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Βεβαίως, υπάρχουν τώρα κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή κάποιον από τους συνεργάτες σας, που είτε καθυστερούν είτε αναζωπυρώνονται, αλλά μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις σε αυτές τις συζητήσεις. Το Σάββατο είναι μια μέρα που ζητά να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά σας θέματα, ενώ η Κυριακή είναι μια μέρα που υπόσχεται πολλά για εσάς.

Παρθένος
Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο επηρεάζει εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου και έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Ας είστε λοιπόν προσεκτικοί. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ιδιαίτερα το Σάββατο, καθώς τόσο ο Άρης όσο και η Σελήνη απέναντί σας δημιουργούν παρεξηγήσεις. Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά από πολλές σκέψεις. Στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις. Η Κυριακή ωστόσο μπορεί να έχει ευχάριστα αποτελέσματα σε θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά άλλων (εφορία δάνεια, ασφάλειες).

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς, ειδικά των πρώτων ημερών, αυτή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, με το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου να είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητικό. Τώρα μπορείτε να δείτε μια σχέση σας να παίρνει μια πορεία περισσότερο δεσμευτική, θα μπορούσα να πω. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη με αγαπημένα σας πρόσωπα, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών θα έχετε συναντήσεις που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με διάφορες υποχρεώσεις σας, ενώ την Κυριακή η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο ίσως κάνει νευρικούς εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-8 Οκτωβρίου.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί από την μια πλευρά παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για ένα θέμα ακίνητης περιουσίας που σας απασχολεί άμεσα, από την άλλη αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις σε κάποια σημαντικά σας θέματα. Το Σάββατο μπορείτε να ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας, ενώ την Κυριακή προγραμματίστε κάποιες εργασίες που εκκρεμούν αυτό το διάστημα. Οι Σκορπιοί του Νοεμβρίου πρέπει να θυμάστε ότι είστε σε μια ιδιαίτερα καλή φάση, κατά την οποία μπορείτε να κάνετε πολλά νέα σχέδια. Αν και τα σχέδιά σας δεν ολοκληρώνονται από την μια στιγμή στην άλλη, τελικά πραγματοποιούνται. Ο Πλούτωνας (δικός σας κυβερνήτης), σχηματίζει ευνοϊκή όψη με το ζώδιό σας και μπορεί να φέρει μια καινούργια αρχή σε πολλά πράγματα, τόσο στην συναισθηματική σας ζωή, όσο και σε φιλικό επίπεδο γενικότερα, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Νοεμβρίου.

Τοξότης
Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας τους Τοξότες των πρώτων ημερών, αφού ο Κρόνος βρίσκεται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης. Ενδεχομένως κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να βοηθήσουν τα σχέδιά σας για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις. Οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, οι επαφές σας ευνοούνται, ενώ ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει κοντά σας συγγενείς ή φίλους από το παρελθόν. Το Σάββατο ίσως υπάρξει ένταση στο σπίτι, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στο τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Η Κυριακή είναι μια ευχάριστη μέρα για εσάς, αφού μπορείτε να δείτε φίλους, να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε. Γενικά, την Κυριακή δεν θα πλήξετε από την ρουτίνα.

Αιγόκερως
Στην πορεία αυτών των ημερών εσείς οι Αιγόκεροι μπορεί να δείτε να πραγματοποιείται ένα σχέδιό σας σε οικονομικό επίπεδο, αν και μπορεί κάποια άλλα θέματα, ίσως στην εργασία σας, να καθυστερούν τώρα. Γενικά όμως, είναι αυτή μια περίοδος, η οποία έχει να σας δώσει πολλά. Το Σάββατο ίσως να κάνετε αρκετές μετακινήσεις, ενώ η Κυριακή είναι ημέρα αφιερωμένη στις οικογενειακές συναναστροφές.

Υδροχόος
Οι μέρες αυτές είναι μοναδικές για εσάς τους Υδροχόους που έχετε τώρα τα γενέθλιά σας, και σας βοηθούν να προγραμματίσετε κάποια σημαντικά σχέδιά σας! Εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Φεβρουαρίου σας απασχολεί κάτι που έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορεί να καθυστερεί κάποιο θέμα σε σχέση με αυτούς ή μπορεί εσείς να επανεξετάζετε αυτό το θέμα. Ακόμη, είναι πιθανό να συναντήσετε φίλους από το παρελθόν, φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε αρμονία με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Το Σάββατο αυτό που σας απασχολεί άμεσα είναι τα οικονομικά σας, ενώ την Κυριακή θα έχετε μετακινήσεις και συναντήσεις.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία κινείτε μυστικά αυτή την περίοδο. Προετοιμάζετε κάτι που είναι πολύ σημαντικό και για το οποίο τώρα έχετε δεύτερες σκέψεις, το εξετάζετε και πάλι. Το Σάββατο είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Να θυμάστε, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Μαρτίου, ότι βρίσκεστε σε μια σημαντική περίοδο αναδημιουργίας, που σας επιτρέπει να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Την Κυριακή, ένα οικονομικό, ή και εργασιακό, θέμα μπορεί να σας απασχολήσει άμεσα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ