Ανετος, ωραίος και πρώτος ο Ολυμπιακός - Νίκη στο Ηράκλειο 3-0 επί του ΟΦΗ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανετος, ωραίος και πρώτος ο Ολυμπιακός - Νίκη στο Ηράκλειο 3-0 επί του ΟΦΗ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο με σκορ 2-0 επί του ΟΦΗ και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από τον ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς και ευτύχησαν να προηγηθούν με πέναλτι του Τσόρι Ντομίνγκεζ στο 30ο λεπτό. Ο άσος του Ολυμπιακού εκτέλεσε εύστοχα την παράβαση του Κάλαϊτζιτς, ο οποίος βρήκε την μπάλα με το χέρι σε εκτέλεση φάουλ.

Σιόβας και Τσόρι είχαν νωρίτερα καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ και το 1-0 του Ολυμπιακού παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Τζορτζ απείλησε για τους φιλοξενούμενους στο 52' όμως ο Ολυμπιακούς με αντεπίθεση στο 74΄κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη όταν ο Φορτούνης εκμεταλλεύτηκε κακή απομάκρυνση της μπάλας από τον Δαμιανάκη και πλάσαρε εύστοχα διαμοφώνοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 για την ομάδα του Βίτορ Περέιρα διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο Κώστας Μήτρογλου με ωραίο πλασέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Ολυμπιακός ΟΦΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ