Κύπελλο Αγγλίας: Εκτός θεσμού Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύπελλο Αγγλίας: Εκτός θεσμού Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που συνέβη στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας δεν έχει προηγούμενο. Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Τότεναμ και Σαουθάμπτον αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού αγωνιζόμενες εντός έδρες σε μια από τις πιο αξιομνημόνευτες ημέρες στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ήταν 6 Ιανουαρίου του 1951 η τελευταία φορά που την ίδια ημέρα αποκλείστηκαν η πρώτη και η δεύτερη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας στην Αγγλία από το Κύπελλο. Τότε ήταν η Τότεναμ και η Μίντλεσμπρο. Φέτος ήταν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε απλά ντροπή τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Μπράντφορντ αφού προηγήθηκε 2-0 κι όμως ηττήθηκε με σκορ 4-2 ενώ η Μάντσεστερ Σίτι είδε την Μίντλεσμπρο να περνά νικηφόρα από το Etihad με σκορ 2-0.

Η Τότεναμ προηγήθηκε 1-0 της Λέστερ, η οποία όμως με δύο γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ η Κρίσταλ Πάλας εντυπωσίασε στο τελικό 3-2 επί της Σαουθάμπτον εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ