Απίστευτο κάζο του ΠΑΟΚ - Έχασε μέσα από τα χέρια του τον Ντέβιτς [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο κάζο του ΠΑΟΚ - Έχασε μέσα από τα χέρια του τον Ντέβιτς [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μάρκο Ντέβιτς βρισκόταν ο ΠΑΟΚ όμως ο 31χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από την Αλ Ραγιάν, αφήνοντας... παγωμένους άπαντες στο Δικέφαλο του βορρά.

Ο άσος της Ρούμπιν Καζάν βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα και μάλιστα η μεταγραφή φαινόταν «τελειωμένη» ωστόσο όλοι υπολόγιζαν χωρίς τα πετροδόλαρα της Αλ Ραγιάν, στην οποία προπονητής είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Η ομάδα του Κατάρ κατέθεσε πρόταση δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς ύψους 3 εκ. ευρώ στη ρωσική ομάδα, η οποία άναψε το πράσινο φως για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Ο Ντέβιτς συμφώνησε άμεσα και παρουσιάστηκε επίσημα τονίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου «Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Απίστευτο κάζο του ΠΑΟΚ - Έχασε μέσα από τα χέρια του τον Ντέβιτς [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρκο Ντέβιτς ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ