Super League: Με λυτρωτή τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός 1-0 την Καλλονή [βίντεο] - iefimerida.gr

Super League: Με λυτρωτή τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός 1-0 την Καλλονή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Καλλονή αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 ενώ η Κέρκυρα ήταν εντυπωσιακή και συνέτριψε τη Βέροια 4-0 εντός έδρας.

Παναθηναϊκός-Καλλονή 1-0

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο όπου ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία της Καλλονής, ο Μάρκους Μπεργκ ανέλαβε δράση. Με το ξεκίνημα του 2ου μέρους, ο Σουηδός σκόραρε αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε αφού ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ στο 63' δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη λάθος συνεννόηση του Χογκ με τον Αναστασιάδη. Τελικά στο 78ο λεπτό έλυσε το γόρδιο δεσμό για τον Παναθηναϊκό σκοράροντας έπειτα από σέντρα του Καρέλη.

Συνθέσεις
Παναθηναϊκός:Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγός, Πέτρις, Κλωναρίδης, Μπεργκ.
Καλλονή:Χογκ, Πιπίνης, Αντέγιο, Καμαρά, Μανούσος, Λεοζίνιο, Αναστασιάδης, Άλβες, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μίνγκας

Κέρκυρα-Βέροια 4-0

Παράσταση για ένα ρόλο αποτέλεσε η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τη Βέροια. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το πρώτο λεπτό άκρως επιθετικά και στο 17'είχαν καταφέρει να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα τέρματα του Μαρκόφσκι. Πέντε λεπτά μετά το αυτογκόλ του Βεργώνη έφερε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Κόντο στο 84'.

Συνθέσεις
Κέρκυρα:Σέτκους, Βενέτης, Σιόντης, Ντιμιντρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (62’ Παρασκευαΐδης), Χαβίτο, Καρντόζο, Κόντος, Ζορμπάς (87’ Κουμπούτια), Μαρκόφσκι (82’ Καϊκούτ)
Βέροια:Καντιμοίρης, Αραγονές, Όστοϊτς (46’ Μπαλάφας), Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπατιόν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν (76’ Κάμπορα), Παυλίδης (46’ Ντουμίτρου)

Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-0

Το τέρμα του Ντιγκινί στο 18ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0 με την αναμέτρηση να διεξάγεται σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο και τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται πολύ στην τελική προσπάθεια.

Συνθέσεις
Πανθρακικός:Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου, Παπαγεωργίου, Εμπό, Ιγκόρ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζάνης, Ποτουρίδης.
Λεβαδειακός:Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τομάς, Μιλοσάβλιεβ, Μιλιάζες, Γκόμεζ, Μπουσταμάντε

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0

Εύκολο έργο είχε απέναντι στον Πανιώνιο ο Αστέρας Τρίπολης και επέστρεψε στις νίκες. Οι Αρκάδες επικράτησαν με σκορ 2-0 με τέρματα που σημείωσαν ο Σανκαρέ στο 3ο λεπτό και ο Μπαράλες με έξοχο πλασέ στο 56'.

Συνθέσεις
Αστέρας Τρίπολης:Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Ρόλε, Μάσα
Πανιώνιος:Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Παντίδος, Πάνος, Κολοβός, Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ, Φούντας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός καλλονή Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ