Κώστας Κατσαφάδος: Στον παράλληλο κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει λογική και μέλλον - iefimerida.gr

Κώστας Κατσαφάδος: Στον παράλληλο κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει λογική και μέλλον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το πρόβλημα δεν είναι ο Σύριζα ή κάποια στελέχη του που διακατέχονται από αντιευρωπαϊκές και αριστερίστικες λογικές, αλλά ότι όλοι αυτοί ζουν σε ένα παράλληλο κόσμο που ανήκει στο χθες. Σε αυτό τον παράλληλο κόσμο εκτός από λογική , δεν υπάρχει και μέλλον» γράφει σε άρθρο του στο iefimerida.gr ο Κώστα Κατσαφάδος, υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιώς με την Νέα Δημοκρατία.

Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος των ψευδαισθήσεων.

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο αναμετρήθηκαν η αλήθεια με την ψεύτικη ελπίδα, η ευθύνη με την ανέφικτη υπόσχεση.

Είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές, τίποτα δεν θα μοιάζει με αυτό το σκηνικό που ζούμε σήμερα.

Κόμματα και πολιτικοί θα είναι υποχρεωμένοι να λένε μόνο την αλήθεια.

Η ίδια η κοινωνία αλλά και η ζωή θα το επιβάλλουν. Αρκεί να μην πληρώσουν βαρύ κόστος οι πολίτες, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι το ψέμα έχει μικρή διάρκεια ζωής και μπορεί να στοιχίσει ακριβά.

Ζήσαμε...μεγάλες στιγμές, όπως:

  • Δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Αδιάφορο αν αυτό θα προκαλέσει ελλείμματα και μαύρες τρύπες στη ΔΕΗ. Ο λογαριασμός θα πάει στους πολίτες μέσω της αύξησης των τιμολογίων.
  • Εκτύπωση 100 δις ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδας για να μην μας ‘’εκβιάζουν’’ οι εταίροι μας. Κανείς προφανώς δεν έχει ακούσει για το τι προβλέπουν οι νομισματικοί κανόνες της Ε.Ε.
  • Δέσμευση για επαναπρόσληψη όλων των δημοσίων υπαλλήλων που απολύθηκαν. Ανάμεσα τους και επίορκοι, καταδικασμένοι με δικαστικές αποφάσεις και αυτοί που πιάστηκαν με πλαστά πτυχία και δικαιολογητικά.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Σύριζα ή κάποια στελέχη του που διακατέχονται από αντιευρωπαϊκές και αριστερίστικες λογικές.

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί ζουν σε ένα παράλληλο κόσμο που ανήκει στο χθες. Θέλουν να τραβήξουν τη χώρα και τους πολίτες σε αυτό τον παράλληλο κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σε αυτό τον παράλληλο κόσμο εκτός από λογική , δεν υπάρχει και μέλλον.


* Ο Κώστας Κατσαφάδος Γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά. Ο πατέρας του ο Γιάννης, όγδοο παιδί πολύτεκνης οικογένειας από τον Λάκκο της Μέσα Μάνης, υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία και είναι πλέον απόστρατος αστυνομικός.

Είναι παντρεμένος με την Νόρα Μιχαλολιάκου πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων και ιδιοκτήτριας καταστήματος στον Πειραιά.

Είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA-Tourism Management του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Στις δημοτικές εκλογές του 2002 σε ηλικία 23 ετών εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στο Κερατσίνι. Το 2006 εκλέχτηκε νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών – Πειραιώς ξεπερνώντας τις 25.000 ψήφους.

Διετέλεσε Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μέλος της Συγκλήτου, μέλος Πρυτανικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου «Ο Πλάτων». Εκλέχτηκε Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ από το 2007 έως το 2010, ενώ από τον Απρίλιο του 2010 έως το Μάϊο του 2012 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Την περίοδο 2006-2007 διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και την περίοδο 2007-2009 ήταν επιστημονικός σύμβουλος στη Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Τον Μάρτιο του 2007, ίδρυσε το λογιστικό-φοροτεχνικό του γραφείο στο κέντρο του Πειραιά, το οποίο διατηρεί έως σήμερα. Από το 2004 και για μια δεκαετία εκλέγονταν ανελλιπώς στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΣΤΑ).

Συμμετείχε για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές το 2009 και εκλέχτηκε βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων στις βουλευτικές εκλογές του 2012. Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχτηκε Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων.

Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της Υποεπιτροπής αρμόδιας επί θεμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και της Υποεπιτροπής για θέματα των ατόμων με αναπηρία. Επίσης κατέχει το αξίωμα του Αντιπρόεδρου στον Αθλητικό Σύλλογο Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών Αθλητών «Οι Λέοντες του Πειραιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ