Έρχεται και υπογράφει ο Χάρα στον Ολυμπιακό - Ποιοι αποχωρούν - iefimerida.gr

Έρχεται και υπογράφει ο Χάρα στον Ολυμπιακό - Ποιοι αποχωρούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα δείχνουν ότι ο Φράνκο Χάρα θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την περίοδο του Ιανουαρίου αφού ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.

Η μεταγραφή του Χάρα αναμένεται να κοστίσει στους ερυθρόλευκους περίπυο 1,5 εκ. ευρώ με την Μπενφίκα να διατηρεί μάλιστα ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης έπειτα από τη συμφωνία των δύο συλλόγων. Ο 26χρονος επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι και αν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και μέσα στη μέρα η απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος. Ο Νέτο παραμένει ο πρώτος στη λίστα αλλά όσο δεν βρίσκεται λύση στο συμβόλαιό του με τη Ζενίτ, ο Ολυμπιακός εξετάζει και κάποιες άλλες λύσεις. Μπρούνο Άλβες και Νοβαρέτι παίζουν εξίσου ψηλά στη λίστα όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποιο όνομα έκπληξη όπως έγινε στην περίπτωση του Χάρα.

Ποιο φεύγουν

Ο πρώτος που φαίνεται να μην έχει ικανοποιήσει καθόλου τον Βίτορ Περέιρα στις πρώτες μέρες του στο λιμάνι, είναι ο Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος πλάγιος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί από την πρώτη μέρα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Ολυμπιακός θα δώσει εντολή στον μάνατζερ του να βρει ομάδα που θα τον αγοράσει ή αν θα παραχωρηθεί δανεικός. Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται να έχει την ίδια εικόνα για τον Σαλίνο ενώ θα δώσει κάποιες ευκαιρίες ακόμη στους Διαμαντάκο και Πελέ.

Εν τω μεταξύ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης του Τζίμι Ντουρμάζ. Φενέρ και Μπεσίκτας επιθυμούν την απόκτησή του με τον Ολυμπιακό πάντως να μην επιθυμεί το δανεισμό του αλλά την πώλησή του.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρανκο χαρα Ολυμπιακός αποχωρήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ