Ολα για την αυτοδυναμία από τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Ολα για την αυτοδυναμία από τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Ηράκλειο της Κρήτης -όπως ακριβώς είχε κάνει στις ευρωεκλογές- κλείνει απόψε την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας μάλλον γούρικο το «ρεύμα» που έχει το κόμμα του στη μεγαλόνησο.

Με σταθερό προβάδισμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ο Αλέξης Τσίπρας ενισχύει μέρα με τη μέρα το πρωθυπουργικό του προφίλ και με κεντρικό σύνθημα «η ελπίδα γράφει ιστορία» απευθύνει ευρύ προσκλητήριο για μία «νέα πατριωτική συμμαχία», ζητώντας πεντακάθαρη και ανόθευτη εντολή στην επόμενη Βουλή για να μην επιβληθούν τα σχέδια του Βερολίνου.

Συνεχίζοντας, δε, το «φλερτ» με τους αναποφάσιστους και τους «συντηρητικούς» ψηφοφόρους, καλεί μέχρι και την τελευταία στιγμή κάθε γενιά να στηρίξει το κόμμα του -ανεξάρτητα από τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχουν- με απώτερο στόχο να μπει φρένο στα μνημόνια και να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Φουλ επίθεση στον πρωθυπουργό

Ειδικότερα για τον Αντώνη Σαμαρά, υιοθετεί το σύστημα... «man to man» και του επιτίθεται, κατηγορώντας τον ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να κρατηθεί στην εξουσία με «μια διχαστική υπερπαραγωγή τρόμου».

«Ποτέ άλλοτε πρωθυπουργός δεν δυσφήμησε τόσο τη χώρα του, τη δημοκρατία και τον λαό του, όσο ο κύριος Σαμαράς», είπε χαρακτηριστικά από την Ομόνοια.

Διακαναλική στο Ζάππειο

Τέλος, παρά το ασφυκτικό του πρόγραμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσει και διακαναλική συνέντευξη στις 3 το μεσημέρι στο Ζάππειο, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ αύριο Σάββατο, αφού επιστρέψει από την Κρήτη, θα δώσει το «παρών» στα καθιερωμένα... τσίπουρα των αρχηγών.

Στέλλα Α. Γκαντώνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ εκλογές 2015 Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ