Τα τρενάκια του Αδωνι Γεωργιάδη και το «μπουμ» του Τσίπρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα τρενάκια του Αδωνι Γεωργιάδη και το «μπουμ» του Τσίπρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον δικό του τρόπο και... εμπνευσμένος από το σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Αδωνις Γεωργιάδης περιγράφει με δύο τρενάκια το τι θα συμβεί στην Ελλάδα σε περίπτωση που έλθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Χρησιμοποιώντας δύο τρενάκια, ένα μεγάλο (ΕΕ) και ένα μικρό (Ελλάδα) ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ θέλησε να δείξει τι θα συμβεί εάν συγκρουστούν αυτά τα δύο.

«Τι θα συμβεί όταν το μικρό τρένο ακολουθήσει πορεία σύγκρουσης με το μεγάλο τρένο όπως θέλει ο κ. Τσίπρας; Μπουμ!» αναφωνεί ο Αδωνις Γεωργιάδης και συνεχίζει λέγοντας «Αν οι Έλληνες υποχωρήσουν στις σειρήνες του λαϊκισμού θα εγκλωβίσουν την Ελλάδα σε μια περιπέτεια. Ελπίζω να μην βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του μικρού τρένου που διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη θύμα της παράλογης πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ