Σοκ: Μάνα ξέχασε το βρέφος της στο ΙΧ και εκείνο πέθανε από τον καύσωνα - iefimerida.gr

Σοκ: Μάνα ξέχασε το βρέφος της στο ΙΧ και εκείνο πέθανε από τον καύσωνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βρέφος 16 μόλις μηνών βρήκε τραγικό θάνατο: Η μητέρα του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο και εξέπνευσε λόγω του καύσωνα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη Νέα Ζηλανδία. Η μητέρα του – ανώτερη υπάλληλος του νοσοκομείου στην πόλη Wanganui στη βόρεια Νέα Ζηλανδία – πίστευε ότι είχε αφήσει το μωρό της στον παιδικό σταθμό της πόλης.

Πάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το νοσοκομείο και πήγε στη δουλειά της. Οταν βγήκε, μετά από ώρες, το βρήκε νεκρό. Σύμφωνα με την New Zealand Herald, η νεκροψία ολοκληρώθηκε και τώρα γίνονται περαιτέρω έρευνες για να διαπιστωθούν επακριβώς τα αίτια του θανάτου του βρέφους.

Η διευθύντρια του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται η μητέρα του παιδιού, δήλωσε στην ίδια εφημερίδα, ότι θα πρέπει να αφήσουν την οικογένεια να πενθήσει και τις αρχές, αστυνομία και ιατροδικαστή, να πραγματοποιήσουν τις έρευνές τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βρέφος Νέα Ζηλανδία νεκρό καύσωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ