Το νοσοκομείο της Σάμου διαψεύδει το ρεπορτάζ του Γαλλικού Πρακτορείου - iefimerida.gr

Το νοσοκομείο της Σάμου διαψεύδει το ρεπορτάζ του Γαλλικού Πρακτορείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδεται το δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου για τα όσα αναφέρει για το νοσοκομείο της Σάμου, καθώς έχει γίνει λάθος στη μετάφραση με αποτέλεσμα να έχει διαστρεβλωθεί το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, καθώς και οι δηλώσεις όσων μίλησαν.


Ο διευθυντής του νοσοκομείο μόλις έγινε γνωστό το θέμα το διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Υπενθυμίζεται πως το ρεπορτάζ ανέφερε ότι από τη γραφική Σάμο, εκεί όπου ο απόηχος της εκλογικής μάχης είναι διαφορετικός και τα ζητήματα ζωής και θανάτου έχουν μεγαλύτερη σπουδαιότητα και σχεδόν καθημερινή παρουσία, το γαλλικό πρακτορείο αναδεικνύει τη σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας.

Οι μειώσεις στις δαπάνες υγείας ως αποτέλεσμα της οικονομικής συνθήκης, έτσι όπως επιβλήθηκε από το μνημόνιο, έχουν άμεση αντανάκλαση στην καθημερινή μάχη που δίνουν οι γιατροί και η νοσηλευτές. Κι αν το πρόβλημα είναι δεδομένο στα μεγάλα αστικά κέντρα, στα απομακρυσμένα νησιά γίνεται Γολγοθάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ