Το μέγεθος μετράει, το πήδημα, η ώρα για σεξ: Σαμαράς, Βενιζέλος,Τσίπρας στην πιο «ερωτική» προεκλογική περίοδο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το μέγεθος μετράει, το πήδημα, η ώρα για σεξ: Σαμαράς, Βενιζέλος,Τσίπρας στην πιο «ερωτική» προεκλογική περίοδο [βίντεο]

Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά, εν μέσω της πιο φορτισμένης προεκλογικής περιόδου με συνθήκες πόλωσης, οι πολιτικοί αρχηγοί χαλαρώνουν και μιλούν είτε υπαινικτικά είτε εμμέσως για σεξ.

Πρώτα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, που με πονηρό γέλιο, απευθυνόμενος σε ένα ενθουσιώδες πλήθος, μίλησε για το πήδημα που έρχεται την Κυριακή, προκαλώντας εκατοντάδες σχόλια. «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».

Ακολούθησε η διαρροή βίντεο του 2012 με τον πρωθυπουργό να κάνει πρόβες για το σποτ του και όταν του ζητούν να πει την ίδια ατάκα αλλά «με εκείνο το πιο ερωτικό» που κάνει, ο ίδιος απαντά «τέτοια ώρα είναι το ωραιότερο σεξ».

Αλλά και μια αποστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου στη σημερινή συνέντευξή του στα «Νέα» προκάλεσε σχόλια και αναπαρήχθη. Τον ρωτά η Βούλα Κεχαγιά: «Το μέγεθος (ενός κόμματος) μετράει;». Και έρχεται η απάντηση: «Φυσικά μετράει, αλλά από μόνο του δεν λέει τίποτα. Χρειάζεται και τέχνη». Για να προσθέσει ότι εννοεί σταθερές αξίες, εμπειρία, γνώση, αντίληψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ