Η ΔΑΚΕ του υπουργείου Αμυνας ζητάει από την ΟΝΝΕΔ να αποσύρει το βίντεο με τους δημοσίους υπαλλήλους - iefimerida.gr

Η ΔΑΚΕ του υπουργείου Αμυνας ζητάει από την ΟΝΝΕΔ να αποσύρει το βίντεο με τους δημοσίους υπαλλήλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνουν οι «φωτιές» που άναψε στη «γαλάζια» συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ η απόφαση της ΟΝΝΕΔ να κυκλοφορήσει ένα τηλεοπτικό σποτ περιγράφοντας την άρνηση των δημοσίων υπαλλήλων να αξιολογηθούν.

Μάλιστα, οι αντιδράσεις φαίνεται πως εξελίσσονται σε εμφύλιο, αφού η ΔΑΚΕ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει το βίντεο υβριστικό, ημιμαθείς τους δημιουργούς του και ζητάει την άμεση απόσυρσή του.

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Υ.ΕΘ.Α

«Η ΔΑΚΕ Υ.ΕΘ.Α καταδικάζει και ζητά την άμεση απόσυρση του τελευταίου "εκλογικού σποτ" της ΟΝΝΕΔ με θέμα την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Τέτοιες υβριστικού τύπου προσεγγίσεις από ημιμαθείς προσβάλουν βάναυσα τις προσωπικότητες χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο και δεν έχουν τίποτα θετικό να προσφέρουν, παρά μόνο οργή και αγανάκτηση προς τους δημιουργούς και εμπνευστές του».

Το επίμαχο βίντεο

Υπό τον τίτλο «Ο Βασιλάκης στη δουλειά», το προεκλογικό σποτ δείχνει έναν δημόσιο υπάλληλο να αρνείται την αξιολόγηση.

Πίνοντας φραπέ, διαβάζοντας σταυρόλεξο και με την καρέκλα... κυριολεκτικά κολλημένη επάνω του, διερωτάται με ύφος... πολλά βαρύ: «Εμένα θα αξιολογήσεις; Κάποιο λάθος κάνεις. Εσύ αξιολογήθηκες για να αξιολογήσεις εμένα;».

Το τηλεοπτικό μήνυμα καταλήγει με τον «Βασιλάκη» να σηκώνεται από το γραφείο του με την καρέκλα κολλημένη επάνω του, ενώ ακούγεται: «Τι δεν καταλαβαίνεις, Βασιλάκη; Παντού σε όλο τον κόσμο αξιολογούνται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 ΟΝΝΕΔ ΔΑΚΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ