Το νέο Ford Focus RS θα αποκαλυφθεί στις 3 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Το νέο Ford Focus RS θα αποκαλυφθεί στις 3 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί το περίμεναν στην έκθεση του Ντιτρόιτ, μιας και η 3η κατά σειρά γενιά του θα είναι παγκόσμιο αυτοκίνητο και θα είναι διαθέσιμο και στις ΗΠΑ, αλλά η Ford τελικά επέλεξε να εμφανίσει στην πάλαι ποτέ αυτοκινητική πρωτεύουσα της Αμερικής μόνο τα GT Concept και Mustang Shelby.

Έτσι το πολύ- διαφημισμένο και πολύ- αναμενόμενο Focus RS θα παρουσιαστεί, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Ford μέσω του βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, διαδικτυακά στις 3 Φεβρουαρίου, ενώ στη συνέχεια θα δώσει το παρόν τόσο στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου όσο και σε αυτήν στο Σικάγο.

Μέχρι στιγμής μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί στοιχεία και λεπτομέρειες αλλά είναι (σχεδόν) βέβαιο πως θα είναι προσθιοκίνητο και ο κινητήρας του θα είναι ο καινούργιος EcoBoost των 2.300 κυβικών που χρησιμοποιείται και στη νέα Mustang. Για την περίσταση αναμένεται να αποδίδει περίπου 350 άλογα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Ford Focus RS New
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ