ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Camilla Lackberg -Κυκλοφορεί τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο - iefimerida.gr

ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Camilla Lackberg -Κυκλοφορεί τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας παρουσιάζουν την προδημοσίευση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος της Camilla Lackberg το οποίο θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου.

«Σ’ ένα ειδυλλιακό νησάκι στις ακτές της Σουηδίας μια οικογένεια εξαφανίζεται από το σπίτι της. Η αστυνομία βρίσκει μόνο την Έμπα, ένα μωρό ενός έτους. Πολλά χρόνια αργότερα, η Έμπα επιστρέφει στο νησί μαζί με το σύζυγό της με στόχο να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το χαμό του παιδιού τους και να κάνουν μια νέα αρχή.
Τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για το νεαρό ζευγάρι καθώς λίγες μέρες μετά την εγκατάστασή τους στο νησί, πέφτουν θύματα ενός παράξενου εμπρησμού. Ο επιθεωρητής Πάτρικ αναλαμβάνει την έρευνα με τη βοήθεια της συζύγου του Ερίκα. Η έρευνα για τον εμπρησμό θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που σχετίζονται με την παλιά υπόθεση της εξαφάνισης της οικογένειας της Έμπα. Και τότε ο Πάτρικ και η Ερίκα ξεκινούν το κυνήγι ενός αδίστακτου δολοφόνου που θα κάνει το παν για να μείνει θαμμένο το παρελθόν».

Κατεβάστε την προδημοσίευση του βιβλίου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκδόσεις Μεταίχμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ