Περικοπές σε αναπηρικές συντάξεις και προνοιακά επιδόματα - iefimerida.gr

Περικοπές σε αναπηρικές συντάξεις και προνοιακά επιδόματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περικοπές των αναπηρικών συντάξεων και των προνοιακών επιδομάτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της κυβερνητικής σύσκεψης, η συνεδρίαση της οποίας ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα.

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό συμμετείχαν οι κύριοι Βενιζέλος, Χρυσοχοϊδης, Ρέππας, Σκανδαλίδης, , Ραγκούσης, Παπουτσής, Μόσιαλος και η κυρία Διαμαντοπούλου. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της τηλεδιάσκεψης Παπανδρέου – Μέρκελ – Σαρκοζί και της συνεδρίασης του Eurogroup την Παρασκευή. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο υπουργός επικρατείας κύριος Ηλίας Μόσιαλος στο υπουργικό συμβούλιο την μεθεπόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί το ενιαίο μισθολόγιο και το προσχέδιο του προϋπολογισμού. Όπως είναι γνωστό, οι απώλειες στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων με το ενιαίο μισθολόγιο φτάνουν ακόμη και το 60%! Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η εφαρμογή της αναδιάρθρωσης δημόσιων φορέων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ