Σοκ -Νεαρή έπεισε την γυναίκα σύντροφό της να σφάξει την 8χρονη κόρη της [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ -Νεαρή έπεισε την γυναίκα σύντροφό της να σφάξει την 8χρονη κόρη της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα, χειραγωγεί την σύντροφό της και την αναγκάζει να σκοτώσει την 8χρονη κόρη της.

Πρόκειται για έγκλημα βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, καθώς 35χρονη κατηγορείται για την δολοφονία της 8χρονης κόρης της, το πτώμα της οποίας έφερε πάνω από 50 μαχαιριές, ύστερα από «πλύση εγκεφάλου» που της έκανε η σύντροφός της.

Το δικαστήριο αντιμετώπισε μία ιδιαίτερα πολύπλοκη και αποτρόπαια υπόθεση, καθώς η 43χρονη Kiki Muddar, η οποία αποδείχθηκε ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μέσα από φανταστικούς χαρακτήρες που είχε επινοήσει, κατάφερε να πείσει την 35χρονη σύντροφό της, Polly Chowdhury, να σκοτώσει την 8χρονη κόρη της, επειδή η μικρή «είχε το κακό μέσα της».

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν αρκετό καιρό πριν την δολοφονία της 8χρονης, καθώς ήταν γειτόνισσες. Η 43χρονη Muddar,έπεισε την 35χρονη Chowdhurry, να την φιλοξενήσει στο σπίτι της. Ήταν τόσο χειριστική, που έπεισε μέχρι και τον σύζυγο της 35χρονης να κοιμάται στον καναπέ, για να μπορεί εκείνη να κοιμάται μαζί με τη γυναίκα του, ενώ κατάφερε λίγο αργότερα να τους πείσει να πάρουν και διαζύγιο.

Σοκ -Νεαρή έπεισε την γυναίκα σύντροφό της να σφάξει την 8χρονη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

η μητέρα και δολοφόνος της 8χρονης, Polly Chowdhury

Στην συνέχεια επινόησε δύο φανταστικούς χαρακτήρες. Ο ένας εμφανιζόταν ως «μουσουλμάνος πνευματικός καθοδηγητής» που επικοινωνούσε με την 35χρονη μέσω μηνυμάτων. Για τον άλλο φανταστικό χαρακτήρα, η Muddar, είχε δημιουργήσει προφίλ στο Facebook με το όνομα Jimmy Chowdhury. Η 35χρονη μητέρα, ερωτεύτηκε τον φανταστικό άντρα. Έτσι ξεκίνησε η ερωτική της σχέση με την 43χρονη, καθώς την είχε πείσει ότι ήταν «το μέσο» για να έρχεται σε σωματική επαφή με τον πλασματικό Jimmy.

Σοκ -Νεαρή έπεισε την γυναίκα σύντροφό της να σφάξει την 8χρονη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σκίτσο των δύο γυναικών, στα δεξιά η Kiki Muddar

Στην συνέχεια, ο χαρακτήρας που είχε επινοήσει η Muddar και εμφανιζόταν ως πνευματικός καθοδηγητής, διέταξε την νεαρή μητέρα να σκοτώσει την κόρη της επειδή ήταν «κακία», πράξη την οποία όντως και εκτέλεσε. Δολοφόνησε την κόρη της, ο θάνατος της οποίας προήρθε από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Σοκ -Νεαρή έπεισε την γυναίκα σύντροφό της να σφάξει την 8χρονη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σοκ -Νεαρή έπεισε την γυναίκα σύντροφό της να σφάξει την 8χρονη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το σπίτι που έμεναν

Το δικαστήριο δεν έχει έρθει σε κάποιο συμπέρασμα, καθώς ο υποτιθέμενος υποκινητής της δολοφονίας, η 43χρονη Mudder, αρνείται κάθε ισχυρισμό και κατηγορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπόθεση δολοφονία 8χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ