Ένα βήμα από την απόκτηση του Χάρα ο Ολυμπιακός - Ποιος είναι ο Αργεντινός επιθετικός - iefimerida.gr

Ένα βήμα από την απόκτηση του Χάρα ο Ολυμπιακός - Ποιος είναι ο Αργεντινός επιθετικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κεντρικό αμυντικό είχε σε πρώτο πλάνο ο Ολυμπιακός όμως όλα δείχνουν ότι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου θα είναι αυτή του επιθετικού. Ο Φράνκο Χάρα αποτελεί τον εκλεκτό του Βίτορ Περέιρα και αποτελεί επιλογή του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ο 26χρονος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ανήκει στην Μπενφίκα από το 2011. Στην Πορτογαλική ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί και για το λόγο αυτό οι Λουζιτανιί παρά το γεγονός ότι δαπάνησαν 5,5 εκ. ευρώ για την απόκτησή του, κάθε χρόνο τον έδιναν δανεικό με τελευταίο του σταθμό την Αργεντινή και την Εστουντιάντες. Ο Χάρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του μάλλον προορίζεται για το ρόλο του ακραίου επιθετικού αν και μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και ως περιφερειακός.

Οι κινήσεις για αμυντικό

Ο Νέτο εξακολουθεί να παραμένει πρώτος στη λίστα του Ολυμπιακού όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό. Ο αμυντικός της Ζενίτ συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας και μάλιστα χθες χρησιμοποιήθηκε από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας σε φιλική αναμέτρηση ωστόσο δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της εβδομάδας να υπάρχουν εξελίξεις ενώ οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση και μιας δεύτερης εναλλακτικής λύσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρανκο χαρα Ολυμπιακός Αργεντινή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ