Η στάση του σεξ που είναι άκρως επικίνδυνη -Μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες - iefimerida.gr

Η στάση του σεξ που είναι άκρως επικίνδυνη -Μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα, η στάση στο σεξ, όπου η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, είναι και η πιο επικίνδυνη για την υγεία του άντρα.

Μπορεί να αποτελεί, μία από τις πιο αγαπημένες στάσεις στο σεξ, αλλά στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη στάση με την γυναίκα από πάνω, κρύβει κινδύνους για τον άντρα. Στην έρευνα που δημοσιεύτηκε από το Advances Urology, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η στάση της «καουμπόισσας» ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό τραυματισμού του άντρα, καθώς όλο το σωματικό βάρος της γυναίκας μεταφέρεται πάνω του.

Αντιθέτως, αν ο άντρας είναι εκείνος που έχει τον έλεγχο, οι πιθανότητες να τραυματιστεί μειώνονται σημαντικά, όπως επίσης, ακόμα και σε περίπτωση τραυματισμού, μπορεί να ελέγξει το μέγεθος. Ενώ οι επιστήμονες συνεχίζουν λέγοντας, ότι ο τραυματισμός που μπορεί να προκύψει, είναι ικανός να οδηγήσει και σε μόνιμες στυτικές δυσλειτουργίες.

Ακόμα και αν ένας τέτοιος τραυματισμός, προκαλεί αμηχανία στον άντρα, οι γιατροί λένε, ότι είναι πολύ σημαντικό, ο ασθενής να προσφύγει με το που νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση, σε ειδικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στάση σεξ άντρας κίνδυνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ