Εύκολα ο Ολυμπιακός 3-0 τον Τύρναβο - Δύο γκολ ο Μπενίτες - iefimerida.gr

Εύκολα ο Ολυμπιακός 3-0 τον Τύρναβο - Δύο γκολ ο Μπενίτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί του Τυρνάβου με σκορ 3-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας. Ξεχώρισε η επιστροφή του Ολαϊτάν στην αγωνιστική δράση μετά από 11 μήνες αλλά και αυτή του Μιλιβόγιεβιτς με γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν από το ξεκίνημα τις διαθέσεις τους και με τον Μπενίτες να πραγματοποιεί ωραία προσπάθεια, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 26΄με τον Βίτορ Περέιρα να δίνει ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής από την αρχή της σεζόν. Αλλαγή πέρασε ο Ολαϊτάν, ο οποίος δείχνει να ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ για λίγα λεπτά αγωνίστηκε και ο Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος προερχόταν από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και μάλιστα πρόλαβε να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στο 84ο λεπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Τύρναβος Κύπελλο Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ