Το Αdam της Opel γίνεται και σπορ με 150 άλογα - iefimerida.gr

Το Αdam της Opel γίνεται και σπορ με 150 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Adam S είναι η αναμενόμενη πιο σπορ έκδοση του upper class μίνι της Opel, η οποία βέβαια ξεχωρίζει και οπτικά από τις πιο ταπεινές εκδοχές του. Ταυτόχρονα έχει να επιδείξει και ανάλογες ρυθμίσεις για την ανάρτησή του, αναβαθμισμένα φρένα OPC και ESP που μπορεί να απενεργοποιηθεί, ενώ καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του παίζει βέβαια ο κινητήρας του.

Πρόκειται για τον ανανεωμένο 1.4 ECOTEC, ο οποίος αποδίδει 150 άλογα, έχει στάνταρ σύστημα start stop και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το αποτέλεσμα της παρουσίας του είναι το Adam S των μόλις 3,71 μέτρων να χρειάζεται μόλις 8,2 δεύτερα για το 0-100 και να έχει τελική 210. Όσο για τη μέση κατανάλωσή του σημειώστε 5,9 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές CO2 που της αντιστοιχούν είναι 139 γραμμάρια.

Φυσικά το ότι το νέο σπορ Adam δεν ονομάζεται OPC ίσως δημιουργεί χώρο για μια ακόμα πιο δυνατή εκδοχή του στο μέλλον. Ίδωμεν…

Το Αdam της Opel γίνεται και σπορ με 150 άλογα | iefimerida.gr 0
Το Αdam της Opel γίνεται και σπορ με 150 άλογα | iefimerida.gr 1
Το Αdam της Opel γίνεται και σπορ με 150 άλογα | iefimerida.gr 2
Το Αdam της Opel γίνεται και σπορ με 150 άλογα | iefimerida.gr 3
Το Αdam της Opel γίνεται και σπορ με 150 άλογα | iefimerida.gr 4
Το Αdam της Opel γίνεται και σπορ με 150 άλογα | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Opel Adam S Upper Class mini αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ