Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, υποψήφιος με το Ποτάμι στην Περιφέρεια Αττικής - iefimerida.gr

Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, υποψήφιος με το Ποτάμι στην Περιφέρεια Αττικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συμφωνήσαμε σαν ΔΡΑΣΗ να υποστηρίξουμε την εκλογική προσπάθεια του Ποταμιού, και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Θα υποστηρίξω το Ποτάμι στις εκλογές. Μπορεί να βρω πολλές αποκλίσεις ανάμεσα σε όσα πιστεύω και σε όσα εκείνο λέει, αλλά έτσι είναι πάντα, σε όλες τις πολιτικές προσπάθειες. Και με την Δράση, εγώ ένας εκ των ιδρυτών, είχα αποκλίσεις σε πολλά ζητήματα κατά καιρούς άλλωστε.
Θα εργαστώ ώστε να αναδείξω τα σημεία που συμφωνώ.
Αλλά πάνω από όλα θα υποστηρίξω το Ποτάμι για το ότι σήμερα προωθεί, στην θεωρία αλλά και την πράξη, τη σύνθεση των διαφορετικών. Των διαφορετικών, αλλά και τόσο όμοιων. Θα έχω την χαρά να συνυπάρξω στην εκλογική της προσπάθεια με τόσους φίλους με τους οποίους περπατήσαμε μαζί από το 2009 μέχρι το 2013, προσπαθώντας να φτιάξουμε τον ενδιάμεσο εκείνο μεταρρυθμιστικό χώρο για τον οποίο δουλέψαμε τόσο πολύ, τόσοι πολλοί» γράφει ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης για τη συμμετοχή του στις εκλογές, στην Περιφέρεια Αττικής, με το Ποτάμι.


Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Ε.Μ.Π. της Αθήνας από όπου αποφοίτησε το 1976.

Την περίοδο 1977-1996 ασχολήθηκε στον τομέα της βιομηχανίας δέρματος σαν αντιπρόσωπος και διανομέας πρώτων υλών (δερμάτων και χημικών).

Από το 1986 ίδρυσε με άλλους συνεταίρους εταιρεία διανομής χημικών προϊόντων στις βιομηχανίες χρωμάτων, πλαστικών και άλλων κλάδων. Η εταιρεία μετά από συγχώνευση με δύο ακόμα εταιρείες χημικών το 2000 ονομάζεται πλέον ΔΕΛΤΑ ΧΗΜΙΚΗ Α.Ε. στην οποία είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Καλύπτει σήμερα όλες σχεδόν τις βιομηχανικές εφαρμογές σαν προμηθευτής πρώτων και βοηθητικών υλών και σαν πάροχος τεχνικής βοήθειας και γνώσης. Η εταιρεία έχει αναπτύξει επίσης δραστηριότητα στα Βαλκάνια μέσω θυγατρικών εταιρειών στην Ρουμανία και Τουρκία.

Αντιπρόεδρος της εταιρείας Γ.Ε.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΕΒΕ, εταιρείας εισαγωγής και χονδρικής διάθεσης ηλεκτρικών συσκευών με αιχμή τον κλιματισμό (ΤΟΥΟΤΟΜΙ).

Β΄ Αντιπρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητος.

Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν στον τομέα των επενδύσεων. Από το 1994 έως το 2004 μέλος του Δ.Σ. της ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΕΧ.

Τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται παράλληλα με την πολιτική. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής το 1999 με τους Φιλελεύθερους και το 2009 με την Δράση. Υποψήφιος βουλευτής το 2012 στην Β΄ Αθήνας με την "Δράση".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ