Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλές γυναίκες οι οποίες θα αγόραζαν ένα... γούνινο μπικίνι. Η Κιμ Καρντάσιαν, ωστόσο, απέδειξε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι αυτό το φαινομενικά άχρηστο ρούχο. Πώς; Πόζαρε στα χιόνια φορώντας το!

Η 34χρονη σταρ αψήφησε το κρύο και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί -πιθανότατα από τον σύζυγό της Κέινι Γουέστ- ανεβάζοντας κατόπιν τις σέξι φωτογραφίες της στο Twitter. «Μωρό μου, έχει κρύο έξω...», έγραψε σε ένα tweet, συμπληρώνοντας σε άλλη φωτογραφία «furkini», κάνοντας λογοπαίγνιο με τις λέξεις fur (γούνα) και bikini.

Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτή η επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν ίσως να ξενίζει πολλούς, ωστόσο είναι γνωστή η λατρεία της για καθετί γούνινο. Μάλιστα, φοράει τόσα πολλά γούνινα ρούχα που έχει βρεθεί στο στόχαστρο όσων εναντιώνονται στη χρήση της γούνας ως ρούχου. Τουλάχιστον, σε αυτή της την εμφάνιση δεν χρησιμοποίησε πολλή γούνα για να φτιάξει το... furkini.

Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από την Κιμ αφότου επέστρεψε στο σπίτι της μετά από μια χειμερινή απόδραση με τον σύζυγό της και κάποιους φίλους τους. Μάλιστα, η τηλεπερσόνα δημοσίευσε και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μαζί με επτά παλιές φίλες της. «Το καλύτερο 24ωρο ταξίδι για σκι με 8 ζευγάρια! Όλες οι καλύτερές μου φίλες από τα παιδικά μου χρόνια. Όχι, δεν με άφησαν να βάλω τα ονόματά τους. Σέβομαι την ιδιωτικότητά τους ανεβάζοντας απλά αυτή τη φωτογραφία», έγραψε στους περισσότερους από 28 εκατ. ακολούθους της στο Instagram.

Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ίσως η Κιμ αποφάσισε να ανεβάσει τις φωτογραφίες με το γούνινο μπικίνι... εμπνευσμένη από την πρώην φίλη του συζύγου της, την Άμπερ Ρόουζ. Η «μούσα» του χιπ χοπ, που είχε σχέση με τον Κέινι Γουέστ επί δύο χρόνια, προκάλεσε αναστάτωση μόλις πρόσφατα στο Instagram με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της με μπικίνι, από παραλία στο Μαϊάμι. Και το ότι αυτοαναγορεύθηκε σε «βασίλισσα του Instagram» σίγουρα δεν πρέπει να άρεσε και ιδιαίτερα στην Κιμ...

Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η Καρντάσιαν με γούνινο μπικίνι [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ