Ισόπαλες με σκορ 1-1 Λίβερπουλ και Τσέλσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισόπαλες με σκορ 1-1 Λίβερπουλ και Τσέλσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτή παρέμεινε η υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι μετά το 1-1 στο «Ανφιλντ». Όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η Λίβερπουλ ήταν κυρίαρχη του αγώνα και με τις τελικές προσπάθειες 18-1 υπέρ της άξιζε τη νίκη. Η Τσέλσι ευτύχησε να προηγηθεί με πέναλτι του Αζάρ. Ο Άτκινσον ανακάλυψε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τσαν πάνω στο Βέλγο, ο οποίος δεν αστόχησε απέναντι από τον Μινιολέ στο 17'. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πίεσε ασφυκτικά τους «μπλε» χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Ο Στέρλινγκ ισοφάρισε στο 59'και η Λίβερπουλ συνέχισε να ψάχνει το γκολ της νίκης χάνοντας σπουδαία ευκαιρία όταν το σουτ του Στίβεν Τζέραρντ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Άτκινσον κακώς δεν απέβαλε τον Κουρτουά όταν ο Βέλγος τερματοφύλακας της Τσέλσι σταμάτησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα αποδείχθηκε καθοριστικός με δύο σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας το 1-1 για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ Τσέλσι Λιγκ Καπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ