Η «πόλη των ονείρων» της αθηναϊκής clubland - iefimerida.gr

Η «πόλη των ονείρων» της αθηναϊκής clubland

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεταμόρφωση του Dream City ολοκληρώθηκε και στις 23 Σεπτεμβρίου το όνειρο αρχίζει ξανά!

Το club που κέρδισε πέρσι τις εντυπώσεις επιστρέφει και μάλιστα ανανεωμένο καθώς η επιχειρηματική ομάδα του DC δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και έτσι φρόντισε να εξελίξει την... πόλη-όνειρο σε ένα μέρος όπου η πραγματικότητα συναντά την φαντασία και γίνεται «εμπειρία διασκέδασης».

Εκατόν πενήντα τετραγωνικά μέτρα προβόλων υψηλής ευκρίνειας και visual effects δημιουργούν μια 3D εικονική πραγματικότητα που θα απογειώσει όλες σας τις αισθήσεις. Ο νέος DC ήχος ξεδιπλώνεται και ανοίγει νέες διαστάσεις στο χώρο ενώ η κίνηση αποθεώνεται από τις μοναδικές dancing queens που εκτελούν με ακρίβεια χορογραφίες που κόβουν την ανάσα και σε παρασύρουν σε τρελό χορό.

Το όραμα της ομάδας του DC απεικονίζεται ιδανικά στο γραφικό μοτίβο , όπου το λογότυπο πολλαπλασιάζεται, στροβιλίζεται, μεταμορφώνεται και δημιουργεί μορφές με άπειρες ερμηνείες.

Παράλληλα το ανανεωμένο mediterranean - fusion menu του εστιατορίου οδηγεί την απόλαυση σε νέα γευστικά μονοπάτια, τα μουσικά events από τους πιο διάσημους guest και resident dj's και τα μοναδικά shows στα οποία πρωταγωνιστείς από τη στιγμή που περνάς την πόρτα του Club σε συνδυασμό με την εξαιρετική οργάνωση όπως και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών θα κάνουν το DC πόλο έλξης εκατοντάδων clubbers και πολλών επώνυμων αθηναίων και αυτό το χειμώνα!!

Dream City: Ιερά Οδός 30-32, Γκάζι/ Τηλ: 2103477330 Fax: 2103477373

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ