Υποψήφια του Ποταμιού γράφει στο βιογραφικό της πως είναι πολεμίστρια του φωτός [εικόνα] - iefimerida.gr

Υποψήφια του Ποταμιού γράφει στο βιογραφικό της πως είναι πολεμίστρια του φωτός [εικόνα]

Yποψήφια του Ποταμιού δηλώνει πολεμίστρια του φωτός(Nikos Libertas / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εκπαιδευτικός ηλικίας 45 ετών, που είναι υποψήφια με το Ποτάμι στην Κορινθία, προκαλεί αίσθηση, καθώς, μεταξύ άλλων, στο βιογραφικό της γράφει: «Είμαι προσωπική φίλη του παγκοσμίου φήμης Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλο. Είμαι πολεμίστρια του φωτός».

Το φυλλάδιο με το βιογραφικό της κυρίας Αθανασοπούλου αναπαράγεται στα social media, ενώ έχει αρχίσει ένα παιχνίδι μεταξύ χρηστών του Facebook αναρτώντας δηλώσεις όπως «είμαι προσωπικός φίλος του...», με αστείες δηλώσεις να ακολουθούν στο πνεύμα της... πολεμίστριας του φωτός.

Υποψήφια του Ποταμιού γράφει στο βιογραφικό της πως είναι πολεμίστρια του φωτός [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το βιογραφικό μπορεί να το δει όποιος επιθυμεί και στην ιστοσελίδα του Ποταμιού. Μιλώντας εξάλλου στο isthmos.gr η κυρία Αθανασοπούλου δηλώνει: «Στο Ποτάμι συνάντησα όμορφους ανθρώπους. Και οι όμορφοι άνθρωποι είναι αυτοί που δημιουργούν όμορφα πράγματα. Στόχος όλων μας να υπερισχύσει η "συνωμοσία του καλού". Άλλωστε, είμαι εκ φύσεως πολεμίστρια του φωτός, που πιστεύει στον "καλό αγώνα". Και συμπεριφέρομαι σαν το νερό που ρέει ανάμεσα στα εμπόδια που συναντά. Αποφασίζω τις πράξεις μου βασιζόμενη στην έμπνευση και την πίστη. Και έχουμε δύναμη. Έχουμε τη δύναμη του νερού: ένα σφυρί δε θα μπορέσει ποτέ να το τσακίσει, ένα μαχαίρι να το τραυματίσει.

Το ισχυρότερο σπαθί του κόσμου δε θα μπορέσει ποτέ ν' αφήσει μια ουλή στην επιφάνειά του. Το νερό ενός ΠΟΤΑΜΟΥ προσαρμόζεται στην πιθανή διαδρομή, χωρίς να ξεχνάει το στόχο του: τη θάλασσα.
Αδύναμο στην πηγή, αποκτά σιγά σιγά τη δύναμη των άλλων ποταμών που συναντά.
Και απο μια στιγμή και μετά η δύναμή του είναι απόλυτη. Γιατί εμείς είμαστε το Ποτάμι. Και θέλουμε να κερδίσουμε. Και θα κερδίσουμε, γιατί έχουμε μάθει να δουλεύουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ