Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εντός της εβδομάδας - Φαβορί ο Νέτο - iefimerida.gr

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εντός της εβδομάδας - Φαβορί ο Νέτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και μέχρι την Τετάρτη ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ολοκλήρώσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τον Ιανουάριο με τον κεντρικό αμυντικό φυσικά να αποτελεί τον διακαή πόθο διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας. Φαβορί ο Νέτο σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο.

Ο Λουίς Νέτο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός της διοίκησης αλλά και του Βίτορ Περέιρα για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο σε σημερινά δημοσιεύματά τους ότι η ελληνική ομάδα έχει συμφωνήσει με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Παράλληλα δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού προκειμένου να έχει περισσότερες λύσεις και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται με την Ντνίπρο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Εν τω μεταξύ από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ τηρούν στάση αναμονής για το θέμα του Τζόελ Κάμπελ μετά και τις δηλώσεις του ίδιου ότι θα ήθελε να περιμένει μια ευκαιρία από τον Αρσέν Βενγκέρ προκειμένου να βρει θέση βασικού στην 11άδα της Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λουις νετο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ