H Amy Winehouse ήταν όντως κρυφά αρραβωνιασμένη - iefimerida.gr

H Amy Winehouse ήταν όντως κρυφά αρραβωνιασμένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την είδηση ότι η Amy Winehouse ήταν κρυφά αρραβωνιασμένη και πως ο αιφνίδιος θάνατός της ανέβαλε οριστικά τα πλάνα της για γάμο επιβεβαίωσε ο σύντροφός της Reg Traviss.


Ο σκηνοθέτης Reg που ήταν και στο παρελθόν παντρεμένος με την Amy, αλλά η σχέση τους είχε αποκατασταθεί λίγους μήνες πριν το θάνατό της επιβεβαίωσε πως σκόπευαν να ξαναπαντρευτούν.
Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους της βρετανικής εφημερίδας Sun περιέγραψε το πως βίωσε την τραγική μέρα του θανάτου της «Εκείνη την ημέρα σκοπεύαμε να πάμε μαζί για σε έναν γάμο. Είχα προγραμματίσει να κάνω δουλειές κείνο το πρωί, απλά πράγματα: να κουρευτώ, να αγοράσω κάτι παπούτσια και το κουστούμι μου για το γάμο...» «Μου φάνηκε λίγο περίεργο που δεν μου είχε τηλεφωνήσει εκείνο το πρωί... Όταν έφυγα από το κουρείο βρήκα μία κλήση από τον φύλακά της, αλλά δεν έδωσα σημασία. Θεώρησα πως είχε χάσιε και πάλι το κινητό της και δανείστηκε του φύλακα... όταν κάλεσα πίσω απάντησε αυτός και μους είπε Reg συνέβη κάτι φρικτό ...Έλα αμέσως εδώ»
Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα αίτια του θανάτου της Amy, αλλά ο πατέρας της είναι πεπεισμένος πως πέθανε από επιληπτική κρίση από την στέρηση αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ