Η Mercedes GLE Coupe έχει και έκδοση AMG με 577 άλογα - iefimerida.gr

Η Mercedes GLE Coupe έχει και έκδοση AMG με 577 άλογα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που η ολοκαίνουργια GLE Coupe τοποθετείται απέναντι στη BMW X6 ήταν απόλυτα λογικό η Mercedes να παρουσιάσει και μια έκδοση AMG της, προκειμένου να ανταγωνιστεί άμεσα την X6 M.

Η έκδοση αυτή λοιπόν είναι η Mercedes-AMG GLE63 S Coupe, που παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ και κινείται από το γνωστό V8 των 5.500 κυβικών με τα διπλά turbo της εργοστασιακής εταιρείας βελτίωσης της μάρκας. Για την περίσταση ο κινητήρας αποδίδει 577 άλογα που καταλήγουν σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου AMG Speedshift Plus 7G-Tronic.

Έτσι το 0-100 είναι υπόθεση μόλις 4,2 δευτερολέπτων, ενώ γενικά η GLE63 S διαθέτει κάθε τεχνολογία αιχμής της Mercedes, όπως το Dynamic Select με τα 4 προγράμματα λειτουργίας, το AMG Ride Control για κορυφαία άνεση, το Active Curve που βελτιώνει το κράτημα στις στροφές χάρη στις ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους, καθώς και το Sport Direct εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια και σπορ αίσθηση τιμονιού.

Την όλη εικόνα συμπληρώνει το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο με την επιθετική μάσκα, τις 22άρες ζάντες και τις τετραπλές απολήξεις στο πίσω μέρος. Στο επενδεδυμένο με δέρμα εσωτερικό ξεχωρίζουν το flat bottom τιμόνι, τα σπορ πεντάλ, τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα, καθώς και το ηχοσύστημα της Harman Kardon.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes GLE Coupe αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ