Στο πλευρό καρκινοπαθών η Γεωργία Σαμαρά [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο πλευρό καρκινοπαθών η Γεωργία Σαμαρά [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έκπληξη περίμενε την Πέμπτη όσους παραβρέθηκαν στην κοπή πίτας της Μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία» στα Μεσόγεια, καθώς, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Γεωργία βρέθηκε στην εκδήλωση.

Η Γεωργία Σαμαρά, καλεσμένη από τον μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση και συνομίλησε με ασθενείς της ημερήσιας νοσηλείας, αλλά και εθελόντριες της «Γαλιλαίας».

Οταν μια εθελόντρια της ομάδας, που παρέχει υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας δωρεάν, στο σπίτι, σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο, ρώτησε τη σύζυγο του πρωθυπουργού για το αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον πόνο αυτών των ανθρώπων, η κα Σαμαρά ανέφερε ότι «πως κάθε μορφή φροντίδας, πολύ περισσότερο ασθενών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη είναι υποχρέωση όλων μας».

Μάλιστα η σύζυγος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε αρκετά ενημερωμένη και ζήτησε να πάρει μέρος στα σαραντάωρα σεμινάρια εκπαίδευσης των εθελοντών.

Στο πλευρό καρκινοπαθών η Γεωργία Σαμαρά [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ