Συγκλονιστική ιστορία: 16χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και πήρε... απάντηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκλονιστική ιστορία: 16χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και πήρε... απάντηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε χρόνο από τότε που έχασε τον πατέρα της το 2010 από ανεύρυσμα στο κεφάλι η 16χρονη Ashlynn Marracino του έστελνε με μπαλόνι μια επιστολή γράφοντας πόσο της λείπει.

Συγκλονιστική ιστορία: 16χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και πήρε... απάντηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φέτος έγινε κάτι συναρπαστικό μιας και η Ashlynn πήρε απάντηση. Αφού ταξίδεψε 700 χιλιόμετρα, το μπαλόνι που έστειλε, προσγειώθηκε στα πόδια της Lisa Swisley, μιας ιδιοκτήτριας εστιατορίου στην πόλη Auburn. Η Swisley συγκινήθηκε πολύ από την απελπισμένη επιστολή της κοπέλας και αποφάσισε να την βρει.

Συγκλονιστική ιστορία: 16χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και πήρε... απάντηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ashlynn Marracino

«Απευθύνθηκα στην σελίδα Pay It Forward στο Facebook και ζήτησα από τους χρήστες να συνεισφέρουν. Οταν είδα το μπαλόνι να προσγειώνεται στα πόδια μου αποφάσισα ότι έπρεπε κάτι να κάνω».

Συγκλονιστική ιστορία: 16χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και πήρε... απάντηση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Lisa Swisley

Η Lisa απάντησε στην 16χρονη μέσω μιας σελίδας στο facebook που έχει δημιουργηθεί για χρήστες που κάνουν καλές πράξεις και δείχνουν καλοσύνη προς τους συνανθρώπους τους. Η γυναίκα παρακίνησε και άλλους χρήστες να απαντήσουν στην νεαρή κοπέλα και να της συμπαρασταθούν και πράγματι, όπως αργότερα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KCBS, η 16χρονη έλαβε από πολλούς ανθρώπους κάρτες συμπαράστασης και πολλά πακέτα με δώρα.

Συγκλονιστική ιστορία: 16χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και πήρε... απάντηση [εικόνες] | iefimerida.gr 3


«Του είπα να μου δείξει ένα σημάδι, και νομίζω ότι αυτό που έγινε μου δίδαξε να μη κρατάω κακίες και να συγχωρώ εύκολα» είπε η Ashlynn. «Την νύχτα πριν πεθάνει ο πατέρας μου, μου τηλεφώνησε και δεν το σήκωσα. Μακάρι να μπορούσα να το διορθώσω» δήλωσε συγκινημένη.

Συγκλονιστική ιστορία: 16χρονη έστειλε γράμμα στον νεκρό πατέρα της και πήρε... απάντηση [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ