Βενιζέλος από Αγρίνιο: «Λένε ότι θα πλαστογραφήσουν ευρώ -Ακούγονται απίθανα, κωμικοτραγικά πράγματα» - iefimerida.gr

Βενιζέλος από Αγρίνιο: «Λένε ότι θα πλαστογραφήσουν ευρώ -Ακούγονται απίθανα, κωμικοτραγικά πράγματα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τo νομό Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε την Παρασκευή το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και σχολίασε τα περί τυπώματος ευρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Δείτε στο βίντεο τον κ. Βενιζέλο να μιλά για όλες τις εξελίξεις των εκλογών και τον φόβο του όπως λέει για την επόμενη των εκλογών.
Ο Ε. Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Θα πραγματοποιήσει συνάντηση με εκπροσώπους Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου – Μεσολογγίου – Ξηρομέρου στα γραφεία της Ένωσης Αγρινίου ενώ αργότερα θα ακολουθήσει συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συνέντευξη τύπου στα Περιφερειακά μέσα Δυτικής Ελλάδος σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου. Στις 18:30 θα ξεκινήσει την ομιλία του στο Παπαστράτειο. Πηγή: onairnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ