Σουλτζ: Τα μέτρα λιτότητας επιβλήθηκαν από τις ελληνικές κυβερνήσεις και όχι από την ΕΕ - iefimerida.gr

Σουλτζ: Τα μέτρα λιτότητας επιβλήθηκαν από τις ελληνικές κυβερνήσεις και όχι από την ΕΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Canal+ βρέθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτζ για τις ανάγκες της εκπομπής Petit Journal.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ήταν εφ' όλης της ύλης καθώς αναφέρθηκε σε θέματα μετανάστευσης, δημοκρατίας εντός της ΕΕ, για τα ζητήματα του Νότου, αλλά φυσικά και για το ελληνικό ζήτημα. Είναι χαρακτηριστικό πως η κ. Σουλτζ βλέποντας τα βίντεο που πρόβαλλε η εκπομπή (με τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και μια νέα κοπέλα στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κλαυθμώνος, που του απηύθυνε ερωτήματα) είπε πως όντως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι ανυπόφορη και ότι κατανοεί απολύτως την οργή των Ελλήνων για τα μέτρα λιτότητας που τους επιβλήθηκαν.

Σημείωσε, δε, πως αυτά τα σκληρά μέτρα δεν τα επέβαλε στην Ελλάδα η ΕΕ, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις. Ο Μάρτιν Σουλτς τονίζει ότι ορισμένα από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί είναι απαράδεκτα και πρέπει να αλλάξουν. Ερωτηθείς αν ανησυχεί από την πιθανή ανάδειξη του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, απάντησε «καθόλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρτιν Σουλτζ λιτότητα ΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ