Σταύρος Θεοδωράκης από τον Πειραιά: Το Ποτάμι ανησυχεί τους κομματικούς μηχανισμούς - iefimerida.gr

Σταύρος Θεοδωράκης από τον Πειραιά: Το Ποτάμι ανησυχεί τους κομματικούς μηχανισμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το Ποτάμι ανησυχεί τους κομματικούς μηχανισμούς γιατί δίνει το κακό παράδειγμα στον κόσμο. Δείχνει ότι υπάρχει και άλλο είδος πολιτικής» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, την Πέμπτη από τον Πειραιά, όπου είχε δημόσιο διάλογο με τους Πειραιώτες στην περιοχή του Παπαστράτου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των κατοίκων, ο Στ. Θεοδωράκης είπε για τον ΕΝΦΙΑ ότι χρειάζεται ριζική αναμόρφωση, ενώ για το φορολογικό ότι πρέπει να σταματήσει η ανασφάλεια «για το τι φόρος ξημερώνει αύριο» και να παταχθεί η φοροδιαφυγή με «ένα ανθρώπινο δυναμικό που θα ασχοληθεί με αυτήν, ως ανεξάρτητη Αρχή».

Αναφορικά με το πρόβλημα της μεγάλης ανεργίας που υπάρχει ειδικότερα στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά είπε ότι «το πρώτο μέλημα του Ποταμιού είναι "δουλειές, δουλειές, δουλειές" μέσα από τις επενδύσεις και όχι τις προσλήψεις στο δημόσιο». Πηγή ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ