Ο Τσίπρας μετά τη συζήτηση στο twitter θα έχει τετ α τετ και με νεανικό ακροατήριο - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας μετά τη συζήτηση στο twitter θα έχει τετ α τετ και με νεανικό ακροατήριο

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδοχικές προσεγγίσεις στο νεανικό ακροατήριο επιχειρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τη διαδικτυακή συνέντευξη μέσω twitter, σειρά παίρνει η συζήτηση που θα έχει ο ίδιος με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκδήλωση με τίτλο «Από την απαξίωση στη δημιουργία. Οι νέες και οι νέοι στο προσκήνιο» πραγματοποιείται στις 6 το απόγευμα στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" και την προανήγγειλε το νέο site προβολής της καμπάνιας του κόμματος (www.syriza.net.gr), το οποίο μάλιστα με ένα χρονόμετρο μετρά αντίστροφα «την ελπίδα που έρχεται».

Στην ατζέντα της συζήτησης αναμένεται να τεθούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα γενιά και συγκεκριμένα: για την εργασία, τους νέους επιστήμονες και την ανάσχεση της μετανάστευσης, την κοινωνική κι αλληλέγγυα οικονομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα αλλά και τα σύγχρονα δημοκρατικά δικαιώματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ