Αμφίβολος ο Τσόρι στον Ολυμπιακό - Συνεχίζεται η αναζήτηση αμυντικού - iefimerida.gr

Αμφίβολος ο Τσόρι στον Ολυμπιακό - Συνεχίζεται η αναζήτηση αμυντικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βίτορ Περέιρα εκμεταλλεύτηκε το «κενό» που δημιουργήθηκε στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού αφού οι ερυθρόλευκοι πήραν άνευ αγώνα το ματς με τη Νίκη Βόλου και δούλεψε πάρα πολύ στην τακτική που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα. Ωστόσο δεν έλειψαν τα προβλήματα με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό.

Ο Τσόρι ταλαιπωρείται από ίωση και παρά τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Αυτή αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή που σκέφτεται ο Περέιρα ενόψει του Παναιτωλικού αφού οι υπόλοιπο δέκα αναμένεται να είναι όσοι πήραν τη νίκη κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη. Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να αξιολογήσει όσο το δυνατόν τους περισσότερους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός, ακόμη και τους δανεικούς, προκειμένου να αποκτήσει ο ίδιος εικόνα για το ποιοι μπορεί να φανούν χρήσιμοι στη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναζητεί στόπερ

Το θέμα του κεντρικού αμυντικού φαίνεται να περιπλέκεται. Ο Νέτο απομακρύνεται από την πρώτη λύση αφού δεν βρίσκει κοινή γραμμή με τη Ζενίτ για να μείνει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει χρόνο για χάσιμο δεν αποκλείεται να περάσει στα ονόματα που ακολουθούν. Αυτό του Μικαέλ Σιανί φέρεται να είναι αυτή την στιγμή πρώτο στη λίστα με τον άσο της Λάτσιο να δείχνει πρόθυμος να μετακομίσει στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο του 30χρονου αμυντικού των Ιταλών, λήγει τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και τώρα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Βέβαια ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δαπανήσει έστω και ένα μικρό ποσό για να τον αποκτήσει.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αφού δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Μπενφίκα με τους Λουζιτανούς διατεθειμένους να καλύψουν τις όποιες οικονομικές απαιτήσεις έχει η Άρσεναλ για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάτσιο μικαελ σιανι Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ