Απίστευτο: Στην Ξάνθη τύπωσαν πλαστά ευρώ με την ένδειξη «λεφτά υπάρχουν» - iefimerida.gr

Απίστευτο: Στην Ξάνθη τύπωσαν πλαστά ευρώ με την ένδειξη «λεφτά υπάρχουν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πραγματικά απίστευη ιστορία έγινε γνωστή την ημέρα που ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε την Ξάνθη. Μια ιστορία με πλαστά νομίσματα που έγραφαν επάνω την φράση «Λεφτά Υπάρχουν» και τα οποία ανταλλάχθηκαν για... δραχμές.

Ολα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία της Ξάνθης συνέλαβε έναν 48χρονο σε χωριό της περιοχής για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων. Ανάμεσα στα πλαστά 100άρικα που εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε και ένα 500άρικο το οποίο έγραφε επάνω του την φράση «λεφτά υπάρχουν». Τα πλαστά αυτά χρήματα είχε παραδώσει ο 48χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, σε έναν 59χρονο από τον οποίο έλαβε ως αντάλλαγμα 207.000... δραχμές. Ο λόγος που ο συλληφθείς αντάλλαξε πλαστά ευρώ με δραχμές παραμένει άγνωστος όπως και ο λόγος που πρόσθεσε πάνω στο 500άρικο τη φράση «Λεφτά Υπάρχουν».

Οπως σημειώνει το thrakitoday.gr, η υπόθεση έγινε γνωστή την ημέρα που ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είχε πει τη φράση «Λεφτά υπάρχουν» το 2009, βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην Ξάνθη...

Απίστευτο: Στην Ξάνθη τύπωσαν πλαστά ευρώ με την ένδειξη «λεφτά υπάρχουν» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτά υπάρχουν χαρτονομίσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ