Τσίπρας: Ιδού η Ρόδος, το πήδημα σε λίγες ημέρες – ΝΔ: Ντροπή, μας προσβάλλεις όλους [βίντεο] - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ιδού η Ρόδος, το πήδημα σε λίγες ημέρες – ΝΔ: Ντροπή, μας προσβάλλεις όλους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, και η πιο πρόσφατη κόντρα των δυο κομμάτων είχε στο επίκεντρο ακόμη και το «πήδημα».

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε απόψε από τη Ρόδο το σύνθημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση», για να εισπράξει αμέσως τα «πυρά» της Νέας Δημοκρατίας.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας μας προσβάλει όλους

«Ο κ. Τσίπρας δεν παίζει μόνο με την Ευρώπη. Δεν παίζει μόνο με τους Έλληνες. Μας προσβάλλει όλους. Ντροπή!», ήταν η ανακοίνωση της Συγγρού.

Κουμουνδούρου: Ελάτε σε ντιμπέιτ – Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα

Κανένα σχόλιο ήταν η απάντηση από την Κουμουνδούρου, ωστόσο κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωναν πως «αφού έχουν τόσο ατράνταχτα και ισχυρά επιχειρήματα ας συναντηθεί ο κ. Σαμαράς με τον κ. Τσίπρα πρόσωπο με πρόσωπο για να τον κατατροπώσει ο πρωθυπουργός με το πρόγραμμα της ΝΔ και το έργο της, «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας εκλογές 2015 ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ